CITY MOUSE

IMG_4732

AND SOMETIMES A COUNTRY MOUSE

I’m enjoying these last few days in this spot. The further we go west now, the further it’ll be to heart of the city. It’s ok, there’s always a train, we have our bikes and it’s still London but things are a little out of reach; so I’m walking back and forth to Notting Hill – for as long as I can…

IMG_4733

IMG_4734.JPG

BYJENTE PÅ LANDET

Jeg nyter disse siste dagene på denne plassen. Jo lenger vi flytter vestover nå, jo lenger kommer vi fra hjertet av byen. Det er ok, det går alltids et tog, vi har syklene våre og det er jo fremdeles London, men alt kommer til å være litt utenfor rekkevidde; så jeg går frem og tilbake til Notting Hill – så lenge jeg kan…

IMG_4740.JPG

0 kommentarer

 1. I love your jacket!! Where is it from? 😀 xx

  1. Hi, how cool! Thank you! It’s actually from Primark. I bought it a couple of months so I don’t know if they still have it. Hope so! X

   1. It’s so cute! Thanks for the info! <3 xx

   2. I’m so sorry I gave you the wrong info. So, it’s a brand called QED London. Here’s a link to the shop I bought it from http://www.blacktruffleshoes.com/MiniMMi
    I bought it on sale, 30£ and it’s actually a size 16, but soooo comfy – definitely my favourite. So sorry for giving you the wrong information first. I was a little fast on the trigger there😁 Hope you find it ❤️ X

   3. Hahahha no worries! Thank you so much for sharing! I will check it out!❤️xx

   4. Cool!😊 And thank you! ❤️

   5. No sorry! It’s not from Primark! 😁😱 Let me check… It’s from…it’s from a brand called QED LONDON. It was 30£ on sale. I think you can find it online but I boughtnit from a shop called Truffle on Broadway Market.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *