Another day another flower

IMG_2852

L❤︎ND❤︎N 

The first thing I did when I moved to London ( I hadn’t even unpacked my suitcase) was to jump on the bus to London Bridge. When I walked over the bridge I listened to Madonna, and the reason why I remember this is because I was happy. I felt so lucky. At the end of the bridge I found Borough Market and ate the best pancake I’ve ever tasted. I will go there again, but some people will never come back and that is just unfathomable. #ThereAreNoWords

L❤︎ND❤︎N 

Det første jeg gjorde da jeg flyttet til London (jeg hadde ikke en gang pakket ut av kofferten) var å hoppe på bussen til London Bridge. Da jeg gikk over broen hadde jeg Madonna i ørene og grunnen til at jeg husker dette er fordi jeg var så lykkelig.  Jeg følte meg så heldig. Ved enden av broen fant jeg Borough Market og spiste den beste pannekaken jeg noensinne har smakt. Jeg kommer til å gå dit igjen, men noen mennesker kommer aldri tilbake og det er bare helt ufattelig. #DetFinnesIkkeOrd

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *