The Calm Before The Storm

IMG_6824P.jpg

A QUIET MOMENT

I grab every opportunity to sit outside and enjoy my morning coffee during summer. Preferably barefoot, in light, uncomplicated outfits. When I sit here I gather strength to deal with what the rest of the day will throw at me, and during wintertime this is how I remember the summers; light and uncomplicated.

IMG_6850P.jpgIMG_6886P.jpg

ET STILLE ØYEBLIKK

Om sommeren prøver jeg å gripe enhver mulighet til å sitte ute om morgenen og drikke kaffe. Helst barbent, i lette, ukompliserte antrekk. Jeg sitter her og samler krefter til hva enn dagen måtte kaste etter meg, og når vinteren kommer, så er det sånn jeg husker somrene; lette og ukompliserte.

IMG_6895P.jpgIMG_6926P.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *