The Danish Way

IMG_6982P

IT’S NOT A RACE, IT’S A JOURNEY, ENJOY THE MOMENT

I’m not a big fan of biking in the London traffic. Ouch! But biking along the canal is a different story. Especially where we are now. At the moment we’re surrounded by industrial areas and railways and then it’s handy to have a bike when the road is long and boring. I actually think that my Danish bike makes life prettier. Even shopping for groceries becomes romantic when you fill up the basket and cycle home as quick as you can because your boyfriend wants to cook you dinner.

IMG_6955P.jpgIMG_7023PD

IT’S NOT A RACE, IT’S A JOURNEY, ENJOY THE MOMENT

Jeg er ikke noen stor fan av å sykle i London-trafikken. Au! Men det er noe annet å sykle langs kanalen. Spesielt der vi er nå. For tiden er vi omringet av industriområder og togskinner. Da er det handy å ha en sykkel når veien er lang og kjedelig. Jeg synes faktisk at den danske sykkelen min gjør livet vakrere. Selv det å handle inn blir romantisk når du fyller opp kurven og sykler hjem så kjapt som mulig fordi kjæresten vil lage middag til deg.

IMG_7021PDH

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *