Scouting For Beauty

IMG_2751 copy.jpg

A THOUSAND NUANCES OF BEAUTY 

A part of my job is to look at things, at colours, at what we do and study what we say, how we live and treat each other.  There’s a thousand nuances of sadness, happiness, anger, joy… and there’s a thousand nuances of beauty. I spend as much time as possible with the people I love because they help me see, and I do my best to collect the moments that are beautiful to me.

IMG_5692PD.jpgIMG_5705PD

TUSEN NYANSER AV SKJØNNHET

Det er en del av jobben min å kikke på livet, på ting og farger, på hva vi gjør, hva vi sier, hvordan vi behandler hverandre og lever. Det er tusen nyanser av tristhet, lykke, sinne og glede… og det er tusen nyanser av skjønnhet. Jeg bruker så mye tid som mulig sammen med de jeg er glad i for de hjelper meg med å se etter det som er vakkert, og jeg gjør mitt beste for å samle på de øyeblikkene som er vakre for meg.

IMG_7055PD.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *