ICE CREAM & MORE ICE CREAM

Processed with VSCOcam with c1 preset

OUR SUMMER HOUSE

It seems like every day is the warmest day of the year at the moment. I’m not complaining. This is exactly what I dreamt about when we bought the boat two years ago. Every opportunity to buy an ice cream or to relax in our new deck chairs is grabbed. It’s been so hot on the boat these last couple of days that we’ve had to remove the windows to get some fresh air. It’s so important to enjoy life. Because you never know… We’re marching for the Grenfell Tower victims today. For those who died and those who live. The incident has been like a dark shadow these past days. My boyfriend and his friends lived in the area for years and before we moved on a boat we lived close to it. So today we’re walking for Grenfell Tower. Those who are gone are gone and there’s nothing we can do about that, but maybe, just maybe, the politicians will think about how they treat the weakest in our society, those who need them the most. Thank you for reading my blog you guys. You are the sweetest! Remember to eat that ice cream, to give that hug and to get one if you need one.

SOMMERHYTTA VÅR

Det virker som hver dag den siste tiden har vært årets varmeste dag. Jeg klager ikke. Det var akkurat dette jeg drømte om da vi kjøpte båten for to år siden. Hver eneste anledning blir brukt til å kjøpe is eller slappe av i de nye liggestolene vi har fått på taket. Det har vært så varmt på båten de siste dagene at vi har måttet ta ut vinduene for å få frisk luft. Livet skal nytes. Det er viktig. For man vet aldri… I dag er vi ute og marsjerer for ofrene i Grenfell Tower. Jeg skal ikke legge skjul på at det virkelig har satt sitt preg på de siste dagene. Kjæresten min og vennene hans har bodd i området i mange år og kjenner det som sin egen bakgate. Før vi flyttet i båt bodde vi tett på. Så i dag går vi for Grenfell Tower, vi kan ikke puste liv i dem som er vekk, men kanskje det kan få politikerne til å tenke litt over hvordan de behandler de svake i samfunnet, de som trenger dem mest. Tusen takk for at dere leser bloggen min! Jeg har de søteste leserne i hele verden. Ha en god dag dere, spis en is, gi en du er glad i en klem og be om en hvis du trenger det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *