UP ON THE ROOF

IMG_8711P.jpg

AMONGST THE TREETOPS

We should paint when we have some time off. And we are going to paint, but not today, not right now. After we got our new deckchairs (Thank you Nadia and Kristoffer) it’s been impossible to get me down from the roof. I’m going to stay up here as much as possible this summer, with a glass of wine, a good book and my boyfriend.

IMG_8721PIMG_8758P

OPPE PÅ TAKET, BLANT TRETOPPENE

Vi burde egentlig male når vi har fri. Og vi skal male, men ikke i dag, ikke akkurat nå. Etter at vi fikk de nye liggestolene (tusen takk Nadia og Kristoffer) er det umulig å få meg ned fra taket. Her skal jeg være så mye som mulig i sommer. Med et glass vin, en god bok og kjæresten min.

IMG_8763P.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *