Hello Norway

IMG_7464

I ❤︎ AIRPORTS

My friends laugh at me when I travel, because I’m such an early bird at the airport. I always buy a coffee and crowd watch and love to feel the excitement in a room with people who have packed their suitcases and are going somewhere. Even when I was a kid few things beat driving to the local airport to look at the planes, the tower and the people who had dressed up for their journey. Airport fashion is a category of it’s own. I have to admit that I don’t look especially fresh when I travel and I intend to do something about that. It was so cool back when people actually made an effort, when they dressed up before flying, when people wore ironed shirts, trench coats, lipstick and freshly washed hair. Next time I’ll travel in style.

JEG ❤︎FLYPLASSER

Vennene mine ler av meg når jeg skal ut å reise, for jeg er alltid så tidlig ute på flyplassen. Jeg elsker å kjøpe kaffe og sette meg og kikke på folk og kjenne på spenningen som er blant mennesker som har pakket kofferten og skal et sted. Til og med da jeg var liten så var det spennende å reise til Kjevik og se på flyene, tårnet og alle menneskene som hadde kledd seg så stilig til flyturen. Flyplassmote er jo rett og slett en egen kategori. Selv ser jeg aldri særlig fresh ut når jeg reiser og det har jeg tenkt å gjøre noe med. Det var så kult den gang folk pyntet seg når de skulle ut å fly, i nystrøkne skjorter og trench coats, med leppestift og nyvasket hår. Neste gang reiser jeg med stil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *