THE POOL & THE BALLGOWNS

IMG_5957P

SOME MEMORIES LAST FOREVER

Some of my best childhood memories are from our pool. It was always crowded with family friends, big and small. We swam in the sun, rain and thunder. The women sunbathed in their colourful bikinis and the men barbecued. Best of all were the evenings, when everyone had to dress up for dinner after slumbering in the sun and playing for hours in the pool. I remember that my mum let me try on her dresses, but I was too small, they never fit. I’ve grown up now…sort of.

IMG_5956P.jpg

NOEN MINNER VARER EVIG

Noen av de beste minnene jeg har fra da jeg var liten er fra bassenget vårt. Det krydde alltid av venner her, store og små. Vi badet i sol, regn og torden. Damene lå på rekke i fargerike bikinier og mennene grillet. Det beste av alt var når kvelden kom og alle skulle kle seg pent til middag etter å ha ligget i timevis ved bassenget. Jeg husker at jeg fikk lov til å prøve mammas kjoler, men jeg var for liten da, de passet aldri. Nå er jeg blitt stor…eller større.

IMG_5954P

0 kommentarer

  1. That looks like a lovely, inviting pool 🙂

    Where are you stationed this week?

    Ps – Hope you have good coffee xxx

    1. It’s my childhood home 🙂 I’ll be in Harlesden soon xx

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *