HORSES & SUNSHINE

IMG_7867P6 (1).jpg

TODAY’S OUTFIT

This is the world’s most adorable niece. I’m so proud of her my heart could burst. Isabell is not only beautiful but also incredibly smart, she’s excellent at horse riding and so fun to hang out with. She has a heart of gold and great taste in fashion. Here she is in a white shirt with horse print and classic denim shorts. It’s one of the coolest outfits I’ve seen this summer, classic and beautiful, and I’ve just learned that galloping is another word for flying.

IMG_7871P.jpgIMG_7873P.jpgIMG_7880P.jpg

DAGENS ANTREKK

Dette er verdens skjønneste niese. Jeg er så stolt av henne at hjertet nesten sprekker. Isabell er ikke bare vakker men utrolig smart, god til å ri på hest og gøy å være sammen med. På toppen av alt så har hun et hjerte av gull og veldig god klessmak. Her er hun i en hvit skjorte med hesteprint og en klassisk dongerishorts og det er rett og slett ett av de kuleste sommerantrekkene jeg har sett. Vakkert og klassisk. Hest er best!

IMG_7883P.jpg

0 kommentarer

  1. Such great photos! and what a cutie your niece is 🙂 x

    1. Thank you Isabel! She’s the cutest, smartest and best model I’ve ever worked with 🙂 xx

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *