That Hockney Feeling

IMG_8082(1).jpg

WHERE I GREW UP

Maybe this is why David Hockney’s iconic swimming pools give me a feeling of being home. I absolutely love his work, the colours, the beauty, the mood and it’s as if his pictures have sound; it’s as if you can hear the conversations, water and what will never be said. And because I grew up here, in this pool practically, I hear the sound of laughter and joy, of splashing water and the good life in his drawings. If you haven’t seen A Bigger Splash yet or any of his other paintings then google asap.

IMG_8063(1)

DER JEG KOMMER FRA

Kanskje dette er grunnen til at David Hockney’s ikoniske malerier av svømmebasseng gir meg en følelse av å være hjemme. Jeg elsker bildene hans, fargene, skjønnheten, stillheten og lyden. For selv om hans malerier selvfølgelig ikke snakker så er det som om man kan høre lyden allikevel; samtaler, vannet, det som ikke ble sagt og det man ikke skulle sagt, og fordi jeg har vokst opp her, i dette bassenget praktisk talt, så hører jeg lyden av latter og glede, av skvulpende vann og det gode liv når jeg ser bildene hans.

IMG_8063stencil.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *