The Donate Button

IMG_4652BWV.jpg

MAMA! I WANT TO BE AN ARTIST

A couple of my readers have suggested that I should get a donate button for the blog, so here it is. Feel free to donate – but no pressure guys. I’m first and foremost just delighted that you want to follow my blog. Thank you!

The button (which I’ve started to call the donut button) can be found if you look at the menu and click on About. It’s at the bottom of the page.

Today’s picture is from the canal, around Little Venice and I laughed so hard when I saw what someone with a yearning heart have tagged on it, «Mama! I want to be an artist.» I guess the only thing that’s harder than making that choice is being that parent…

MAMMA! JEG VIL BLI KUNSTNER

Et par av leserne mine har foreslått at jeg burde få en donasjonsknapp, så her er den. Det er helt frivillig om man vil donere eller ei. Jeg er først og fremst bare veldig glad for at du har lyst til å følge bloggen min. Tusen takk!

Denne ‘Donate’ knappen (eller som vi har begynt å kalde den her ombord, ‘Donut’ knappen) kan du finne i menyen, hvis du trykker på About, så ser du den nederst på siden.

Dagens bilde er fra kanalen, rundt Little Venice og jeg lo høyt da jeg så at noen, med lengtende hjerte, har tagget, «Mama! I want to be an artist,» på den. Jeg tror kanskje at det eneste som er hardere enn å ta det valget er å være den forelderen…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *