And so it begins…

endene og jeg 2

EXCITING TIMES!

Hi guys, I’ve been gone for a few days. It wasn’t my plan not to update the blog, but sometimes sleep is just necessary. You see, I’ve started shooting my first documentary. I’ve been a concert photographer and a content maker – so I’ve been taking pictures of others, but there’s simply not been enough time to turn the camera towards me, which is quite nice : – ) I’ll be better at sharing in the future,  just have to get used to my new everyday, which is full-on and quite nice and runs a lot faster than the slow boat life. Rock’n roll.

kaffe med endene

SPENNENDE TIDER! 

Hei allesammen, jeg har vært vekk en stund og det var ikke meningen å ikke oppdatere bloggen, men noen ganger står søvn øverst på listen, spesielt når det står om 2,5 time. Det har vært en gøy uke. Vi startet med å filme min første dokumentarfilm; jeg har vært konsertfotograf og lagd korte filmsnutter som skal ut på internett. Så jeg har tatt bilder av andre og det har rett og slett ikke vært tid nok til å vende kameraet mot meg – og det har i grunnen vært litt deilig  : – ) Jeg skal bli bedre til å dele i fremtiden, skal bare bli vant til min nye hverdag først som kjører ganske mye fortere enn det stille båtlivet. Rock’n roll.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *