Lights Camera Action!

IMG_2996 copy 3

TAKE ONE! 

So this was the summer we started shooting our documentary, Man From Manhattan. It’s about Eddie Howell, a seriously cool guy with so much to tell! Here I am on the first of many locations. The Cock and Bottle is one of my favourite pubs in London. The staff is incredibly friendly and the beer is nice and cold.

IMG_2950 copy

TAKE ONE! 

Dette var altså sommeren da vi startet med å filme dokumentaren vår: Man From Manhattan. Den handler om Eddie Howell, en skikkelig kul fyr som har mye å fortelle. Her er jeg på den først av mange locations. The Cock and Bottle (oversatt: Hanen og Flasken) er en av favorittpubene i London. Betjeningen er alltid så utrolig hyggelig og ølen god og kald.

IMG_2974

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *