ROLLING ON THE RIVER

IMG_6681

#SUMMERMEMORIES

It’s been a hectic summer with work, kids on board and then the boat has to be moved too. On those days I dress like a mechanic, for practical reasons. I think I’ve opened a couple of hundred locks since we got the boat. And guys, guess who forgot where we’d moored for the night when I was on my way home from work. Yep, I walked back and forth along the canal for a while before I found our ship. That’s life…

IMG_6682IMG_6686 (1)IMG_6688

#SOMMERMINNER

Det har vært en hektisk sommer med jobb og barn om bord og man kommer jo heller ikke utenom det faktum at båten skal flyttes. Da er det bare å få på seg kjeledressen og åpne slusene. Har nok åpnet noen hundre av disse siden vi fikk båten. Og dere, gjett hvem som glemte hvor båten lå da jeg skulle hjem fra jobb senere på kvelden? Ja, jeg ble gående litt frem og tilbake langs kanalen før jeg fant skuta. Sånn kan det gå…

IMG_6684IMG_6680

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *