Easy living in Primrose Hill

IMG_3645

COFFEE BREAK 

This is the first time we’ve lived in Primrose Hill and guess who’s happy? There has never been an available mooring when we’ve driven by, but finally, after two years, there was a beautiful spot for us. I used to live close to this neighbourhood. When I moved to London I ran along the canal every day and I dreamed about owning one of the houses on the other side. Still dreaming…

IMG_3648IMG_3663

KAFFEPAUSE 

Dette er første gang vi har bodd i Primrose Hill og gjett om jeg er glad. Det har aldri vært en ledig plass her når vi har kjørt forbi, men endelig, etter to år, kunne vi legge til ved dette koselige stedet. Jeg pleide å bo i nærheten da jeg flyttet til London. Da jogget jeg langs kanalen hver dag og drømte om å eie et av husene på den andre siden…det er lov å drømme…

IMG_3666.jpgIMG_3695

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *