Sometimes I think about Cinderella…

IMG_3796

SHE HAD SOOT IN HER FACE TOO

I’m seriously hoping for an indian summer this year. It seems like all of my friends are mapping out their plans for fall, but I’m just trying to enjoy the last days of summer and hope that we don’t have to buy a bag of coal until October. In a few weeks I’ll sit in front of the oven and do my best to get the coal to burn so we can get some heat in the boat – and that’s when I think about Cinderella.

IMG_3765

HUN HADDE OGSÅ SOT I FJESET

Jeg håper virkelig at dette året byr på en indian summer. Vennene mine er veldig opptatt av at høsten snart starter og de har jo rett i det da, men jeg prøver bare å nyte de siste sommerdagene og krysser fingre for at vi ikke trenger å kjøpe en pose kull før Oktober. Når høsten kommer sitter jeg foran vedovnen og puster på kullene så vi kan få litt ild i peisen og varme i båten – og da tenker jeg veldig på Askepott.

IMG_3738

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *