The Notting Hill Carnival 2017

IMG_6815.jpg

EUROPE’S BIGGEST STREET PARTY

Every year a million people come together in the streets in Notting Hill to listen to music, dance, eat jerk chicken, drink Red Stripe and celebrate the caribbean culture. There are sound systems on every corner and if your body doesn’t ache the next day, it’s because you didn’t shake your booty enough. I’ve wanted to show you these pics for a while because we were really lucky and enjoyed the party from a friend’s rooftop. Last weekend was simply pretty magical. Can’t wait until next year!

IMG_6824.jpg

IMG_6825.jpgIMG_6830.jpg

EUROPAS STØRSTE GATEFEST 

Hvert år stimler en million mennesker sammen i gatene i Notting Hill for å høre på musikk, danse, spise jerk-kylling, drikke Red Stripe og feire karibisk kultur. Det er høyttalere på hvert gatehjørne og hvis ikke du har vondt i kroppen neste dag, så er det rett og slett fordi du ikke danset hardt nok. Jeg har villet vise disse bildene en stund for vi  var så heldige og fikk nyte dagen fra en taktopp. Forrige helg var rett og slett ganske magisk. Gleder meg allerede til neste år.

IMG_6833.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *