That lavender dress

pic 1ac.jpg

 THAT LONDON ROOFTOP 

You know those days when you thought nothing special would happen, you’ve certainly not planned to stand on a London rooftop in the sun, but all of a sudden you’re just there, in your favourite lavender dress, with your man. Well, that happened to me last weekend ; – )

pic 3 copy.jpg

IMG_0580IMG_0609 copypic 2c.jpg

Du vet de dagene når du ikke har planlagt noe spesielt? Du har i hvert fall ikke planlagt å stå på et hustak i Notting Hill i solen, men plutselig er du der bare, i favoritt- lavendelkjolen, med kjæresten. Og du står der og føler deg så heldig at du nesten kunne sprekke! Det finnes ikke noe bedre enn gode sommerdager!

IMG_0612 copy

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *