Mercury Rev

IMG_9902.jpg

LONDON, BARBICAN 14th JULY 2017 

I had the honour of photographing Mercury Rev and the Royal Northern Sinfonia when they played at the Bella Union 20th anniversary at the Barbican in London, and if you ever get the chance to see them then do whatever you can to get that ticket. Mercury Rev are not only the kindest and coolest band, they are legendary! I mean it. Listen to Holes or The Dark Is Rising and escape from reality. I was so inspired when I met these artists who are so generous and hard working and do everything they can to take their audience on a journey with their timeless music. Everybody can’t be rockstars but these guys truly are.

14. JULI 2017 LONDON, BARBICAN

Jeg hadde æren av å fotografere Mercury Rev og The Royal Northern Sinfonia da de spilte til Bella Union’s 20 års jubileum i Barbican i London og hvis du noensinne får sjansen til å se dem så gjør hva du kan for å få tak i den billetten. Mercury Rev er ikke bare det snilleste og kuleste bandet, de er legendariske! Jeg mener det. Hør på Holes eller The Dark Is Rising og flykt fra virkeligheten. Jeg ble veldig inspirert da jeg møtte disse kunstnerne som er så utrolig sjenerøse og som jobber enormt hardt og gjør alt de kan for å få publikum til å drømme seg vekk i deres tidløse musikk. Alle kan ikke være rockestjerner men disse gutta er det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *