The Work Uniform

IMG_4402.jpg

ALWAYS PREPARED

This summer has not only been about writing scripts, it’s been about photographing and filming as well and I’m so excited about it. It’s been really challenging and there haven’t been much time to think about anything but the projects I’ve been and still am involved in. I just hope that what I’ve done is good enough. We’ll see. Even though the summer has been busy and a little chaotic there’s one area I’ve had under control: My work uniform. It’s essential to someone as comatose as I am in the early morning hours, to not have to think about what to wear. Denim and stripes goes a long way – and a warm jacket. Think I’ll have to pull granny’s old fur coat out of the closet in this strong autumn wind.

IMG_4413.jpg

ALLTID BEREDT 

Denne sommeren har ikke bare handlet om manusskriving, den har også handlet om å ta bilder og filme og det er så gøy! Det har vært skikkelig utfordrende og jeg har ikke hatt tid til å tenke på særlig mye annet enn prosjektene jeg har vært og fremdeles er involvert i. Jeg bare håper at det jeg har gjort blir bra nok. Vi får se. Selv om sommeren har vært travel og litt kaotisk så har jeg hatt styr på én ting: Arbeidsuniformen. Det hjelper en morgentrøtt type som meg å ha en slags hverdagsuniform så man ikke trenger å tenke på  hva man skal ha på når man våkner om morgenen. Denim og striper goes a long way – og en varm jakke da. Får finne frem mormors pelskåpe igjen nå i høststormen.

IMG_4402-2.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *