My kind of coffee

IMG_4435.jpg

HANCOCK AND LANE 

This cool coffee boat, called Hancock and Lane, sail from place to place on the canal and if you walk by I recommend a sip of their Monmouth Coffee. As usual, on a boat, they have to start the engine to generate enough electricity for the coffee maker and to keep the milk cold in the fridge. #Boatlife.

IMG_4449.jpgIMG_4426.jpg

HANCOCK AND LANE 

Denne kule kaffebåten, som heter Hancock and Lane, seiler fra sted til sted på kanalen og hvis du går forbi så anbefaler jeg en tår av deres Monmouth Coffee. Som på alle andre båter så må de starte motoren for å generere nok strøm til kaffemaskinen og for å holde melken kald i kjøleskapet. #Båtliv.

IMG_4459.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *