Jumping on the healthy train

IMG_4522

IT’S NEVER TOO LATE TO TAKE CARE OF YOURSELF! 

My energy has been kind of low these last couple of days. It always drops when September and autumn arrives, so I’ve decided to make an effort to become just a little bit healthier. I’m not going gluten free or making any drastic changes – this is London and not Los Angeles after all. I’m still going to eat croissants and I will not get addicted to kale (promise.) So what will I do? I’ll make healthier choices and have fun. I’ll buy that delicious carrot juice and do my best to eat as little processed food as possible, and I’ll try to practise some yoga on the boat, I’ll speak kindly to myself, but first and foremost I’ll laugh!

IMG_4491.jpg

DET ER ALDRI FOR SENT Å TA VARE PÅ SEG SELV! 

Energien har vært litt lav her i det siste. Jeg blir alltid så trøtt når september og høsten starter, så jeg har bestemt meg for å bli litt sunnere. Ikke at jeg skal begynne å spise glutenfritt eller noe sånt, nei, det blir ingen drastiske endringer her i gården. Vi bor jo tross alt i London og ikke i Los Angeles. Jeg kommer fortsatt til å spise en croissant og har ikke tenkt meg å bli avhengig av grønnkål ( lover.) Så hva har jeg tenkt meg å gjøre? Jeg skal kose meg med å ta litt sunnere valg. Jeg skal kjøpe den gode gulrot juicen og gjøre mitt beste for å spise så lite posemat som mulig. Også skal jeg prøve å komme igang med litt yoga på båten, jeg skal snakke pent til meg selv, men først og fremst skal jeg le hver dag, for akkurat det er noe av det sunneste og beste du kan gjøre og det er lov å være god mot seg selv!

IMG_4527.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *