Beetroot Energy Shot

IMG_6948.jpg

TAKE CARE OF YOUR BODY, IT’S THE ONLY PLACE YOU HAVE TO LIVE IN 

There are many great things about living in London and one of them is the freshly squeezed beetroot juice from Marks & Spencer. I am a complete sucker for vegetable juice (seriously!) It’s usually enough with just a little shot in the mornings, but this girl needed a big glass today. I also take a vitamin C, to give the immune system an extra autumn boost. Any side effects? Yep, a clear conscience.

IMG_6947.jpg

TA VARE PÅ KROPPEN, DET ER JO DER DU BOR 

Det er mange kule ting her i London og en av dem er friskpresset rødbetejuice fra Marks & Spencer. Grønnsaksjuice er noe av det beste jeg vet! (Jeg tuller ikke!) Vanligvis drikker jeg bare et lite shot om morgenen, for jeg syns det er nok, men i dag ble det skikkelig påfyll. Også passer jeg på å få i meg en C- Vitamin i tillegg, så immunforsvaret får et ordentlig boost nå når det er høst. Bivirkninger? Jepp, god samvittighet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *