Camden Passage in Angel

IMG_0510.JPG

IN LONDON EVERYONE IS DIFFERENT AND THAT MEANS ANYONE CAN FIT IN,  SAID PADDINGTON THE BEAR

Camden Passage is one of my favourite streets in Islington. It’s very close to Angel station and it’s easy to walk straight by and miss this little alley that’s hidden behind the large main street. The passage is mostly known for Wednesday’s and Saturday’s antique market and I like to window shop everything from wedding dresses to art in the exclusive boutiques. I can recommend The Elk In The Woods, a rustic restaurant with elks on the tablecloths and great non alcoholic drinks like ginger ale and lime crush. Very vey cool!

IMG_0516IMG_0511 (1).jpgcamden coffee .png

EN SJARMERENDE LITEN GATE 

Camden Passage er en av favorittgatene mine Islington. Den ligger tett på Angel Station og det er fort gjort å gå forbi dette lille smuget som gjemmer seg bak den store hovedveien. Gaten er mest kjent for onsdagens og lørdagens antikk marked, men de siste årene har det dukket opp en del eksklusive butikker som jeg vindusshopper i. Her er alt fra brudekjoler til kunst. Selv liker jeg veldig godt å sette meg på The Elk In The Woods. Et ujålete sted med elg på duken, rustikk meny og gode alkoholfrie drinker som ginger ale og lime crush. Veldig, veldig kult!

camden passage 1.jpgcamden passage.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *