The Scandi Way

IMG_5678

Dressing for the occasion, the Scandi way.  

I have two addictions: Coffee and wool, even my shoes have sheepskin lining . One of life’s greatest pleasures is wrapping yourself in warm, soft garments so you’re comfortable and relaxed and can enjoy the wild autumn weather. As we say in Norway: There is no such thing as bad weather, only unsuitable clothing.

IMG_5679.jpg

Kle deg for anledningen. Det er høst! 

Jeg er avhengig av to ting: Kaffe og ull, selv skoene har saueskinnsfor. En av livets store gleder er å pakke seg inn i varme, myke plagg så man føler seg komfortabel og kan nyte det ville høstværet. Det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

IMG_5681.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *