Time For Twin Peaks

IMG_4464.jpg

WE MEET AGAIN AGENT COOPER

My boyfriend and I had to seek shelter for the rain the other day and ran into this café. I felt like we’d entered Twin Peaks. The style, the story, the characters, EVERYTHING about that tv-series is perfect, at least until episode fifteen. I remember when I was a child and it was shown on TV for the first time and my friend said that our living room looked like the whore house in Twin Peaks. I wasn’t very pleased with that, haha, good thing one grows up. Arthur’s Café in Kensal Rise didn’t have cherry pie on the menu, but I did get a ‘damn fine cup of coffee.’

IMG_4477.jpgIMG_4474.jpg

WE MEET AGAIN AGENT COOPER

Kjæresten og jeg søkte ly for regnet på denne caféen her om dagen. Jeg følte at vi løp inn døren til Twin Peaks. Stilen, historien, karakterene, ALT ved den tv-serien er til å spise opp. I hvert fall fremt til episode femten. Jeg husker da jeg var liten og den ble vist på TV for første gang og venninnen min sa at stuen vår liknet horehuset i Twin Peaks. Jeg var ikke så veldig fornøyd, haha, det er godt man blir stor. Arthur’s Café i Kensal Rise serverte ikke cherry pie, men jeg fikk meg en ‘damn fine cup of coffee.’

IMG_4461.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *