The Red Canterbury Coat

IMG_5772.jpg

IS BACK IN STYLE 

A few years ago, when my first script came through at the film institute, I took the bus to Canterbury to buy this red coat. Why? It was love at first sight when I walked into Marks & Spencer, to buy porridge, and saw this coat hang by the mirror. I wanted to walk out of the shop in it, but I couldn’t afford it and when the check finally arrived, all the shops in London were sold out. There was only one coat left in my size in the kingdom and that hung in Canterbury. So I took the bus. (The things you do for a fine piece of clothing…) It’s been a while now, since I sat on the bus back home from Canterbury, smiling in my brand new, red cocoon coat. A little coco? Yes, but it was worth the ride.

IMG_5748.jpg

DEN RØDE COCOON KÅPEN

For noen år siden, da jeg hadde fått igjennom det første manuset hos filminstituttet, satt jeg meg på bussen til Canterbury for å kjøpe denne røde kåpen. Hvorfor?  Det var rett og slett kjærlighet ved første blikk, da jeg stakk innom Marks & Spencer i London for å kjøpe grøt og så denne kåpen henge ved speilet. Jeg hadde lyst til å gå ut av butikken med den på, men hadde ikke råd, og da jeg endelig fikk sjekken var alle butikkene i London utsolgt. Det var bare én jakke igjen i min størrelse i hele landet og den hang i Canterbury. Så jeg satt meg rett og slett på bussen. (Hva gjør man ikke for et godt stykke tøy.) Det begynner å bli en stund siden jeg satt på bussen hjem fra Canterbury og smilte i en helt ny, rød cocoon kåpe. Litt ko-ko? Ja, men det var verd turen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *