The best piece in the bakery

Processed with VSCOcam with c3 preset

IF YOU WANT IT YOU CAN HAVE IT

Sometimes I feel a bit like Bubba in Forrest Gump. But instead of reeling off shrimp dishes, I make a different list: Chocolate cake, cheesecake, carrot cake, red velvet cake…and that’s when I know that the only thing that will help me think of something else, is to get that piece of cake. You don’t need a special occasion to eat cake, but I can come up with a couple of good ones: It’s Saturday, it’s a facebookfriend’s birthday, and so on, but you don’t have to have a special reason to eat cake. Personally, I just love standing in front of the cake shelf, telling myself: If you want it you can have it!

HAR DU LYST HAR DU LOV

None ganger føler jeg meg litt som Bubba i Forrest Gump filmen. Men istedet for å ramse opp rekeretter, ramser jeg opp kaker: Sjokoladekake, ostekake, gulrotkake, Napoleon’s kake…og da vet jeg at det eneste som kan få meg til å tenke på noe annet er å skaffe meg et kakestykke. Man trenger ikke ha en spesiell anledning for å spise kake, selv om jeg kan komme på et par gode unnskyldninger i farta: Det er lørdag, en facebookvenn har bursdag osv. Men man trenger ikke å ha en grunn til å spise kake. Selv elsker jeg å gå i bakeriet og kikke på kakehyllen og si til meg selv: If you want it you can have it!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *