Keep Walking

IMG_3876.jpg

It’s not a habit but sometimes I forget where the boat is. (It’s a bit like not remembering where you left your car at the parking lot.) I have jumped on the wrong train and run after the wrong bus, and it’s easy to become a little grumpy when you realise you’re not where you were supposed to be. The good thing is that if you keep walking, you’ll get home eventually, and you’ll probably see some things on the way that you wouldn’t have otherwise.

IMG_3885.jpg

En sjelden gang glemmer jeg hvor båten ligger. (Det er litt som å glemme hvor du parkerte bilen.) Det skjer ikke så ofte at jeg har satt meg på feil tog eller løpt etter feil buss, men det har hendt. Det er fort gjort å bli litt sur når man ikke er der man skulle vært. Det gode er, at hvis man bare går lenge nok, så kommer man alltids hjem, også ser man kanskje noen ting på veien som man ellers ikke hadde opplevd.

IMG_5463

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *