When Nothing Matches…

IMG_2192

…it all comes together

We’re still working to get our boat done – the fixer upper. The curtains are made by hand because my sowing machine is in another country, so things take time, but we’re slowly getting there. My mum and sister have given me some leftovers from their homes, pieces of fabrics that we’re using as curtains, and when my sister curiously asked me what kind of interior style we have on the boat, I answered «Nothing matches and in some kind of weird way that makes it match.»

IMG_8030 (2).jpg

…bit for bit

Vi er ikke ferdige med å pusse opp båten. Gardinene blir sydd for hånd fordi symaskinen min er i et annet land, så ting tar tid. Sakte men sikkert får vi gjort unna en og en ting. Gardinene blir sydd av gamle stoffrester fra mamma og storesøster’s loft, og da søsteren min nysgjerrig spurte meg hvilken interiørstil vi har på båten svarte jeg, «Ingenting matcher og på en eller annen måte så er det dét som gjør at det matcher.»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *