Always on a train

IMG_1922 copy.jpg

GROUND CONTROL TO MAJOR TOM…

We spend a lot of time on the tube. Sometimes two hours a day when we’re in the outskirts of London. When there’s a lot of waiting and plenty of time to think, I remind myself that the London tube was the world’s first underground railway, and that back then, boarding a train was maybe almost like boarding a spaceship.

DET GÅR ALLTID ET TOG…

Vi bruker enormt mye tid på toget. Opp til to timer om dagen når vi er i utkanten av London. Da hjelper det litt å tenke på at dette er verdens eldste undergrunn og at en gang i tiden var det å sette seg på et tog kanskje nesten som å gå ombord i et romskip.

2 kommentarer

  1. very good submit, i definitely love this web site, keep on it

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *