Made in London

MVI_0378

OLD SCHOOL HAND STITCHING 

Just want to show you these pictures that prove that I’m making the curtains by hand. Swedish roll up curtains are supposed to be the easiest model to make, but it’s taken me a hundred years to get half way. It’s pretty old school, but I have to admit that I find stitching to be incredibly meditative. If I had more time I would learn how to make a dress, but time is money, and who has the time to hand sew curtains these days? Absolutely no one! So sometimes I feel a bit guilty about doing something as ineffective as hand stitching, but then I remind myself that other people do yoga or go for a run, whilst I’m sitting here, sewing.

MVI_03784

I GOD GAMMELDAGS STIL 

Her er bildene som beviser at gardinene blir sydd for hånd. Selv om jeg valgte å sy svenske rull opp gardiner, som er den letteste modellen man kan tenke seg, så tar dette hundre år. Det er rimelig old school, men jeg må innrømme at det er noe utrolig meditativt ved å sette sting for sting på rekke og rad. Hvis jeg hadde hatt tid ville jeg lært meg å sy kjoler og jakker og alt mulig. Men det var jo dette med tiden da; man skal bruke den fornuftig, for tid er penger og derfor får jeg faktisk ofte litt dårlig samvittighet når jeg setter meg ned for å gjøre noe så lite effektivt som å sy gardiner for hånd. Men så tenker jeg på at andre går til yoga eller tar seg en løpetur imens jeg sitter her og syr.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *