Oversized Houndstooth Coat

IMG_7002.jpg

TAKE WHAT YOU’VE ALREADY GOT AND MAKE THE MOST OF IT

Today I’m wearing an oversized houndstooth coat from BIK BOK, winter season 2010/2011. The wool knit is a hand me down from my sister who doesn’t want me to be cold. Skirt and shoes from Zara, winter season 2015. And brand new stockings from Calzedonia.

IMG_7038.jpg

MAN TAGER HVA MAN HAVER

I dag har jeg på meg en oversized houndstooth kåpe som mamma og jeg kjøpte på Bik Bok for 100 kroner, vinteren 2010/2011. Ullgenseren er arvegods fra storesøster, som ikke vil at jeg skal fryse. Skjørt og sko er fra Zara, vinter 2015. Men strømpebuksene er brand new, fra Calzedonia.

2 kommentarer

    1. You’re the sweetest! ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *