The Leather Silver Skirt

IMG_7100

WARDROBE FAVOURITE

When I leave the boat in the morning I try to be prepared for anything. I like to wear outfits that can take me from meeting to meeting, through more practical tasks and in the evening I like to sparkle a little. Today’s outfit (was bought in Zara in January and) have been through a lot – even a christening. There were so many cool people in that church. Believe me, the priest in Notting Hill have seen far more sensational outfits than a leather silver skirt among the benches.

IMG_7084

GARDEROBE FAVORITT

Når jeg går ut døren om morgenen prøver jeg å være forberedt på at det meste kan skje i løpet av en dag. Jeg liker å kle meg i antrekk som kan ta meg fra møte til møte, gjennom praktiske arbeidsoppgaver, også vil jeg gjerne glitre litt utpå kvelden. Dagens antrekk (ble kjøpt i Zara i Januar) og har vært gjennom det meste – til og med en barnedåp. Det var så mange kule folk i kirken. Tro meg, presten i Notting Hill har sett langt mere oppsiktsvekkende antrekk enn et sølv-skinnskjørt blant benkeradene.

IMG_7082-2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *