That Velvet Pyjamas

Continuous Cruiser blog intro.jpg

MASCULINE SUIT

I’ve had this suit at the back of my closet for a couple of years now. The jacket is from Bershkha and the trousers are from Zara. The trousers are about half a meter too long, so  if there’s one fashion mission I will fulfil this November, it is to get these trousers to a tailor before December is here.

Continuous Cruiser blog intro 4.jpg

MASKULIN DRESS

Jeg har rett og slett hatt denne dressen i skapet i et par år nå. Jakken er fra Bershka og buksene fra Zara. Dette blir helt klart årets jule-uniform. For øyeblikket er buksene omtrent en halv meter for lange, så novembers mote-oppdrag blir å få levert disse buksene til en skredder før desember braker løs.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *