Stay warm and happy!

IMG_7985

SURVIVAL OF THE FITTEST

We’re back, fit for fight, after a little vacation in Denmark. I have a few pictures I’ll show you later this week, so stay tuned. I’m doing what I can to survive our third winter on the boat and really do my best to dress up, but usually just end up in layers of comfy, warm pieces and flat shoes; ’cause you know, light feet get things done. Wish you all a great weekend!

IMG_7987IMG_7988IMG_7989

SURVIVAL OF THE FITTEST

Vi er tilbake, fit for fight, etter en liten ferie i Danmark. Jeg har noen bilder jeg skal vise dere senere på uken, så stay tuned. Ellers er jeg klar til å overleve vinteren på båten. Vi har børi ved og hentet kull, så nå er det bare å fyre opp! Jeg prøver å pynte meg så godt jeg bare kan, men det blir til at jeg tar lag på lag av komfortable, varme plagg og flate sko; for er man lett på tå, så får man ting gjort. God lørdag dere!

IMG_7992

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *