When Gary Lucas met Jeff Buckley…

IMG_7333

GARY TELLS THE STORY

I have a little treat for Jeff Buckley and Captain Beefheart fans today. When I directed this internet content for Golden Age Project, I had the pleasure of meeting Gary Lucas, who’s one of the coolest and best guitarists in the world. We sat down with him in Eastcote Studios in London where he talked about Jeff Buckley, writing Grace, blues and the importance of not letting the bastards getting you down. You can see the interview and his acoustic version of Grace here:

GARY FORTELLER

Jeg har en liten godbit til Jeff Buckley og Captain Beefheart fans i dag. Da jeg regisserte disse youtube filmene for Golden Age Project, hadde jeg gleden av å møte Gary Lucas, som er en av de kuleste og beste gitaristene som er. Vi satt oss ned i Eastcote Studios i London hvor han snakket om Jeff Buckley, Grace, blues og hvor viktig det er å ikke la seg tråkke på av drittsekker. Du kan se intervjuet og hans akustiske versjon av Grace her:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *