I ❤︎ Christmas

IMG_8121.jpg

XMAS MAKES LIFE MORE BEAUTIFUL

I’m completely crazy about Christmas! We had the most pimped Christmas when we lived in Holland Park. It looked like it had jumped out of a Disney movie. The more ornaments, the better, is my philosophy. I guess we can’t have a big tree on the boat, but maybe I’ll get a little branch of something and put a bow on it. No matter what, there will be Christmas.

IMG_8089

JULEN GJØR LIVET VAKRERE

Jeg elsker julen! Da vi bodde i Holland Park hadde vi det mest pimpa juletreet i gaten. Det så ut som om det var tatt rett fra en Disney film. Jo mer pynt, jo bedre, er min filosofi. Vi kan nok ikke ha et stort juletre på båten, men kanskje jeg skal skaffe meg en kvist av ett eller annet slag og pynte den med litt glitter og stas. Jul blir det i hvert fall.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *