DANISH DAYS – PART ONE

IMG_1284

THE ART OF LOOKING AT THE SEA

My boyfriend took me to Denmark a few weeks ago. He had to work but we borrowed a summerhouse by Kattegat for a couple of days and had some much needed rest. Here are a couple of pics from Asserbo. I was so thrilled by all the electricity and the heated floors in the house. I had seriously almost forgotten what it feels like not having to think about the state of the batteries on board – luxury!

IMG_1286.jpgIMG_1294.jpg

KUNSTEN Å SE PÅ HAVET

For et par uker siden tok kjæresten meg med til Danmark. Han skulle på jobb, men vi fikk låne et sommerhus ved Kattegat i et par dager og gjett om det var dejlig! Her er noen bilder av dansk skog og havet ved Asserbo. Jeg var så lykkelig over all elektrisiteten og de oppvarmede gulvene i huset. Det å bare kunne skru på lysbryteren uten å tenke på om det er nok strøm på batteriene – luksusferie!

IMG_1296.jpgIMG_1301.jpgIMG_7230-3.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *