DANISH DAYS – PART TWO

IMG_7836.jpg

CHASING FOXES

I lived in Copenhagen for nine years before I moved to London, but this is the first year I went to the Hubertusjagt in Dyrehaven. We brought the kids and this was such great entertainment for big and small. (It is possible that I thought it was a little more fun than the rest of the family.) The Danish crown princess was watching from her castle and it seemed like half of Copenhagen fought for the best view when the regal riders galloped fearlessly by in their red coats.

IMG_7811.jpgIMG_7706IMG_7688IMG_7705

HUBERTUSJAGT

Selv om jeg har bodd i København i ni år (før jeg flyttet til London) så er dette første gang jeg har vært til Hubertusjagt i Dyrehaven. Vi hadde barna med og dette var like gøy for store som for små. (Det er mulig at jeg synes det var litt gøyere enn resten av familien.) Den danske kronprinsessen var på plass i slottet og jeg tror halve København kjempet om plassene i front for å ha best mulig utsikt når de staselige rytterne galopperte fryktløst forbi i røde jakker.

IMG_7857

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *