The Easiest Make-Up

IMG_7502.jpg

MY TWO MINUTE MAKE-UP ROUTINE  

I wish I had better make-up skills, but unfortunately I only look more tired the more make-up I put on. So I figure that the simpler the better; red lipstick and nails is actually all that is needed. If you do a manicure every now and then, you’ll get away with a two minute make-up routine in the morning: A little foundation all over, a little rouge, comb the brows, on with the red lipstick and voila – you’re done. You don’t even have to put on mascara. That’s my kind of make-up.

Processed with VSCO with c2 preset

FERDIG SMINKET PÅ TO MINUTTER

Jeg kunne ønske jeg var bedre til å sminke meg, men det er rett og slett sånn at jeg bare ser trøttere ut jo mere sminke jeg putter på. Derfor har jeg kommet frem til at det enkle ofte er det beste; røde negler og rød leppestift gjør underverker på en grå vinterdag. Hvis du har malt neglene kvelden før, så trenger du kun to minutter om morgenen til å sminke deg: Litt foundation over det hele, litt farge i kinnene, gre bryna, på med rød leppestift. Ferdig. Du trenger ikke ta på maskara en gang. That’s my kind of make-up.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *