Vogue Moments

IMG_1331.jpg

DIY – DO IT YOURSELF

I love reading fashion magazines, bought my first vogue when I was thirteen and was immediately hooked. People seem to think that women read fashion magazines because we want to see what we’re going to buy. I guess that’s part of it, but for me it’s always been about those inspiring moments when you see something you like and you think: «Wait a minute, I’ve already got that!» Like when I saw this Celiné ad and remembered that old dress from Zara that I have. I’ve always loved the fabric, but the cut of the dress doesn’t suit me anymore, so I’ve cut it into two pieces that will become a skirt and a shirt. Hope it’ll turn out so well that I can show you the finished result. That’s what happens when vogue inspires.

GJØR DET SELV

Jeg elsker moteblader, kjøpte mitt første vogue da jeg var tretten og ble umiddelbart hooked. Mange tror at damer leser motemagasiner for å finne ut av hva vi skal kjøpe. Og det er jo en del av det, men for meg har det alltid handlet om de inspirerende øyeblikkene hvor du ser noe du liker og tenker: «Vent nå litt, jeg har det allerede!» Det var det som skjedde da jeg så denne Celiné reklamen og husket den gamle kjolen fra Zara. Jeg har alltid synes stoffet var så fint, men snittet på kjolen kler meg ikke lenger, så jeg har klippet den opp i to deler som skal bli skjorte og skjørt. Håper det ender med å bli såpass bra at jeg kan vise det til dere. Det er  i hvert fall sånt som skjer når vogue inspirerer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *