BEAUTY BARGAINS!

IMG_7556

BEAUTY SCOOP

As you know I love a good bargain! These are my go to beauty products, they all do their job and cost a fraction of what many other products does.

  1. Pure Age Defiance Cleansing Wipes – two packs for 1£ at Poundland. These cleansing wipes are not only very cheap, but the best I’ve tried and I use them every morning and evening here on the boat.
  2. Head And Shoulders Classic Clean Shampoo – 2£ at (you guessed it) Poundland! My favourite shampoo, it’s effective, smells really nice and works for the whole family.
  3. FORMULA Daily Moisture Charge Mask – 6£ at Marks & Spencer. When you use cleansing wipes, your skin can get quite dry so it’s important to boost it every now and then. I was so happy when I found this mask. It’s hypoallergenic and fragrance free and definitely leaves your skin glowing.
  4. Derma V10 deep wrinkle – 1£ at Poundland. There’s only one way to make your skin happy and that is to moisturise, moisturise and moisturise. I know that this doesn’t look especially cheap, because the bottle is so small, but believe me, it lasts forever and it definitely does the trick. It’s also fragrance free, paraben free and suits all skin types.

What are your beauty bargains? ❤︎

SKJØNNHETS-SCOOP

Jeg elsker et godt kjøp! Dette er mine trofaste skjønnhetsprodukter, de gjør så absolutt jobben og koster en brøkdel av hva mange andre produkter gjør. Jeg vet ikke om man får dem i Norge, men hvis dere skal til England, så er det bare å stikke innom Poundland og Marks & Spencer:

  1. Pure Age Defiance renseservietter – to pakker for 1£ i Poundland. Disse renseserviettene er ikke bare billige, de er også de beste jeg har prøvet og blir brukt hver morgen og kveld her på båten.
  2. Head And Shoulders Classic Clean Shampo – 2£ i Poundland. Favorittshampoen min! Den er effektiv, lukter så godt og virker på hele familien.
  3. FORMULA Daily fuktighetsmakse – 6£ hos Marks & Spencer. Når man bruker renseservietter, kan huden fort bli ganske tørr, derfor er det viktig å gi den et godt fuktighets-boost innimellom. Jeg ble så glad da jeg fant denne masken. Den er allergivennlig og uten parabener og gir deg glødende hud.
  4. Derma V10 fuktighetskrem – 1£ i Poundland. Det er bare en måte å gjøre huden glad på og det er å smøre, smøre og smøre. Jeg vet at denne ikke ser så billig ut fordi  tuben er ganske liten, men tro meg, den er virkelig drøy og gir masse fukt. Den er også uten parabener og passer til alle hudtyper.

Hva er dine skjønnhets-scoop? ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *