Norwegian Winter

IMG_1341.jpg

GRANDFATHER’S ALBUM

I’m easing into Monday here, with a few nostalgic pictures from a winter in Norway. I don’t know who’s taken them, but maybe it’s Bessen, since they’re from his album. A winter’s day, somewhere in Norway, a long time ago. BBC says that this is going to be the coldest winter in England in 27 years, so maybe we’ll have a little snow here too.

IMG_1343.jpg

BESTEFARS ALBUM

Jeg starter dagen blødt med noen nostalgiske bilder fra Vinter-Norge. Jeg vet ikke hvem som har tatt dem, men kanskje det er Bessen, siden de er fra albumet hans. En helt vanlig vinterdag, et sted i Norge, for lenge lenge siden. De sier at dette skal bli den kaldeste vinteren i England på 27 år, så kanskje vi får litt snø her også.

IMG_1347.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *