Time for Moonboots

IMG_8702 (1).jpg

SNOOOOW

I’ve been waiting for this snow! It’s so beautiful when everything is covered in white. Best of all is the joy when I pull out the moonboots from the closet. They were a little hard to walk in, in the beginning. Looked like I was walking on the moon, (hence the name,) but kind of feel l like I’m getting the hang of it now.

IMG_8710 (1).jpgIMG_8692 (1).jpg

SNØØØØØ

Jeg har ventet på denne snøen! Det er så vakkert når alt er dekket med hvitt. Men det beste av alt er at jeg kan dra frem de varme, kule moonbootsa fra skapet. De var litt vanskelige å gå i, i begynnelsen. Det så rett og slett ut som om jeg gikk på månen (hence the name, moon boots) men nå går det så fint atte.

IMG_8701 (2).jpgIMG_8688 (1).jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *