Ice Ice baby

IMG_1369

A RARE SIGHT

We woke up to this sight today. It’s not often you see a frozen canal here, so this had to be documented. My boyfriend is pretty awesome at skating, so I kind of hope it’ll freeze solid, so I can sit on the boat and watch him run. That would have been quite something  ; ) And one could skate to work. Cool.

ET SJELDENT SYN 

Vi våknet til dette synet i dag. Det er ikke så ofte det er is på kanalen så dette måtte dokumenteres. Kjæresten min er skikkelig god på skøyter, så jeg håper i grunnen at det fryser til, så jeg kan sitte på båten og se på han når han løper. Det hadde vært noe det ; ) Og man kunne skøytet til jobb. Kult.

IMG_1373.jpgIMG_1376.jpgIMG_1378.jpgIMG_1370IMG_1398.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *