THE TEDDY BEAR JACKET

IMG_8757.jpg

THE «HYGGE» JACKET

When it’s so cold that tears almost pop out of your eyes, there’s only one thing to do: Wrap yourself in comfy, warm clothes and trust the woollen underwear. I just got a new beanie in a Christmas gift and wow that made me happy! Nothing beats pulling a brand new beanie over your cold ears. One can never get enough hats and gloves, right, so this was my daily Christmas gift tip for you. Happy Saturday!

KOSEJAKKA

Når det er så kaldt at tårene nesten spretter frem i øynene er det bare en ting å gjøre: Pakke seg inn i myke, varme plagg og stole på ullundertøyet. Jeg har forresten akkurat fått ny lue i julegave og er så lykkelig! Det er jo den beste følelsen å tre en helt ny lue over ørene. Lue og hansker har man alltid bruk for, så dette var dagens julegavetips fra meg. Go’ Lørdag!

IMG_8727.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *