HOLIDAY ENTERTAINMENT

Christmas TV
CHRISTMAS TV-TIPS
Hello! Some of you may think  you’ve seen this picture before, and you have, on Friday, when I pushed the «quick share button» instead of the «quick save button.» Anyway, as we say where I come from: If you’re bored, watch TV. And if you don’t know what to watch, fear not, I have a few tips for you. If you’re looking for that family holiday feeling watch: Love Actually, The Holiday, Christmas With The Coopers, Daddy’s Home, Home Alone and even though Meet The Parents isn’t a Christmas film it does set a certain mood. The fashionista might want to take a look at: Coco Before Chanel, Cinderella, Royal Tenenbaums, Mermaids and the TV-series Stranger Things. And those who love tradition will enjoy the new season of The Crown, a re-run of Downton Abbey and a round with the Danish classic Matador. It’s Christmas everyone! Watching TV and eating chocolate is totally allowed. Isn’t this just the greatest time of the year!
JULE TV-TIPS
Hallo! Noen av dere føler kanskje at dere har sett bildet ovenfor før, og det har dere, på fredag, da jeg trykket på «del kjapt» knappen i stedet for «lagre kjapt.» Sånn kan det gå, over til noe annet. Der jeg kommer fra sier vi: Hvis du kjeder deg, se TV. Og hvis du ikke vet hva du skal se, så har jeg et par tips til deg. Er du på jakt etter julestemning så se: Love Actually, The Holiday, Christmas With The Coopers, Home Alone og selv om  Slekten Er Verst, ikke er en julefilm, så synes jeg allikevel at den setter en viss stemning. For fashionistaen vil jeg anbefale: Coco før Chanel, Askepott, Royal Tenenbaums, Mermaids og tv-serien Stranger Things. Hvis du elsker tradisjoner så vil du nok kose deg med den nye sesongen av The Crown, en reprise av Downtown Abbey og en runde med den danske klassikeren Matador. Det er jul! Og da er det helt innafor å se TV og spise sjokolade. Er ikke dette bare den beste tiden på året!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *