Cashmere Jungle

cashmere jungle.png

THE ENGLISH DREAM

When I moved to London, I had an idea about having a shelf filled with cashmere in every single colour. I would wear cashmere every day, and jeans and Le Chameau rubber boots, like a proper brit. I’m still chasing the dream. Princess Diana loved cashmere too, at least according to the urban myth about the first time she celebrated Christmas with the royal family and gave everyone a cashmere jumper. No one had told her that the gift was supposed to be fun and not cost more than 10£, so her colourful sweaters didn’t go down as well as she’d hoped. But I totally agree with Diana – cashmere for everyone!

DEN ENGELSKE DRØMMEN

Da jeg flyttet til London hadde jeg en idé om at jeg skulle ha en hylle med kashmirgensere i forskjellige farger. Jeg skulle gå i kashmir hver dag, og dongeribukser og Le Chameau gummistøvler, som en ekte brite. Jeg holder fremdeles fast i drømmen. Prinsesse Diana var også veldig glad i kashmir og det går en vandrehistorie om at hun gav alle i familien en god kashmirgenser, første gang hun feiret jul med kongefamilien. Det var ingen som hadde fortalt henne at gaven helst skulle være morsom og kun koste 10£, så de ble ikke så glad som hun hadde tenkt. Men jeg er helt enig med Diana der altså – kashmir til alle!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *